Ledeninformatie

 

Praktische info voor onze leden

Het Toonkunstkoor Schiedam is een hechte groep, die plezier maken en studeren goed weet te combineren. Van de leden wordt verwacht ze dat zij serieus werken en enige kennis hebben van bladmuziek. De leden worden ook ondersteund door midifiles om thuis te studeren. De noten moeten gaan leven. Dat vraagt voorbereiding, tijd en oefening, maar is ontzettend leuk!

 

Repetities

Elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Dorpskerk, Noordeinde 10, Schiedam-Kethel. Voor route zie: 

Contributie

De contributie bedraagt € 66,00 per kwartaal inclusief de kosten voor bladmuziek. Graag aan het begin van het kwartaal overmaken op IBAN NL60INGB0000247454 t.n.v. Toonkunstkoor Schiedam o.v.v. "contributie" en je naam.

 

Voor vragen over contributie kun je contact opnemen met onze penningmeester:

Pieter Wapenaar, emailadres: penningmeester@toonkunstkoorschiedam.nl.

 

Repetitieschema

Mocht je nog geen repetitieschema hebben dan kun je dit opvragen bij onze secretaris: Sjany de Boom:  secretaris@toonkunstkoorschiedam.nl.

 

Afmelden

Indien je niet bij de repetitie kunt zijn, verzoeken we je om dit even door te geven via: afmelden@toonkunstkoorschiedam.nl.of 0647332002.

 

Adressen voor zangles

Is zingen je absolute passie? Maar weet je ook dat het altijd beter kan? We adviseren een aantal goede zangdocenten. Zij leren je jouw stem te trainen, je eigen stijl van zingen te ontwikkelen en kunnen je eventueel voorbereiden op optredens. Meer weten? Download dan onze lijst van adressen voor zanglessen:

Download
zangdocenten 201910.pdf
Adobe Acrobat document 405.9 KB