Zullen we vrienden worden?

Komt u graag naar onze concerten?

Helpt u ons om van muziek een belevenis te maken?

En helpt u onze muzikale dromen waar te maken, ook in de toekomst?

Word dan vriend van Toonkunstkoor Schiedam!

 

Het Toonkunstkoor Schiedam wil u als veelzijdig gezelschap blijven verrassen met bijzondere concerten. Uw donatie en vriendschap worden bijzonder gewaardeerd.

 

Toonkunstkoor Schiedam voert in al haar veelzijdigheid vele koorwerken uit en maakt van muziek een belevenis! Komt u graag naar de concerten van Toonkunstkoor Schiedam en wilt u ook op een andere manier laten blijken dat u blij bent dat wij er zijn? Dan is een lidmaatschap van de Vrienden iets voor u.

 

Het organiseren van concerten is een kostbare zaak, zeker nu inkomsten uit subsidies en sponsoring niet meer vanzelfsprekend zijn. Dankzij uw financiële steun is het mogelijk om de kwaliteit van het koor te verbeteren, concerten uit te voeren met professionele musici, op bijzondere locaties. We kunnen ons met uw steun, naast het zingen van de bekende koorwerken zoals de Hohe Messe en het Magnificat van Bach, ook meer richten op nieuwe prachtige muziek.

Vriend van Toonkunstkoor Schiedam         voor € 25,- per jaar

Als Vriend(in) ontvangt u jaarlijks een entreekaart voor één concert en houden wij u via onze Nieuwsbrief op de hoogte van onze activiteiten. Voor een bedrag van minimaal € 25,- nemen we u graag op in onze Vriendengroep.

Aanmelden als Vriend(in) kan via onze secretaris:

secretaris@toonkunstkoorschiedam.nl.

WELKOM !


Bedrijven

Ook de steun van bedrijven is welkom! Neemt u voor meer informatie contact op met de secretaris: secretaris@toonkunstkoorschiedam.nl. Naast een entreekaartje voor een jaarlijks concert vermelden we uw bedrijf op onze website en in het programmaboekje. U laat op deze manier zien dat u bijdraagt aan het behoud van een belangrijk cultureel goed voor een breed publiek.

Word vriend en vul hieronder het formulier in:

Word vriend en vul hieronder het formulier in:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wilt u op een moment uw lidmaatschap opzeggen?

Voorafgaand aan 1 januari van elk kalenderjaar kunt u dit aan de secretaris schriftelijk of per e-mail kenbaar maken. U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging.